Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Ultima oră: Dinamo în Pericol să Piardă un Titular! Zeljko Kopic Anunță Continuarea Achizițiilor. Ce Părere Aveți?

 


sursa foto: orangesport.ro


Zeljko Kopic a rămas la Dinamo după ce echipa a evitat retrogradarea, iar primul său pas a fost să

 elaboreze un plan pentru a întări echipa. Antrenorul alb-roșu a oferit informații despre noile achiziții și despre o posibilă plecare din echipă.

Zeljko Kopic vorbește despre campania de transferuri de la Dinamo

Croatul și-a păstrat poziția la Dinamo și este pregătit pentru noul sezon, având ca obiectiv ca echipa să nu mai ocupe locuri în a doua jumătate a clasamentului.

"În contractul meu aveam o clauză prin care dacă rămânem în prima ligă, contractul mi se extindea automat pentru un an. 


Sunt mulţumit de lotul pe care îl am, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile.

În acest moment avem un mix de jucători cu calitate şi experienţă şi tineri cu mult potenţial. Ne uităm

 în fiecare compartiment să avem încă o opţiune. Vreau un lot competitiv în care fiecare să lupte pentru postul său", a spus Zeljko Kopic, pentru Orange Sport

"Asta a fost foarte important pentru mine. Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial

 pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an. Sunt foarte fericit şi satisfăcut că echipa şi căpitanul s-au înţeles şi au semnat prelungirea cu încă un an", a mai spus antrenorul lui Dinamo. 

Zeljko Kopic a sugerat că fundașul dreapta Gabriel Moura este pe punctul de a se despărți de Dinamo. Brazilianul a fost un jucător esențial pentru echipă și a devenit foarte apreciat de fani în cele 94 de meciuri disputate.

"Am discutat mult despre Gabi şi trebuie să spun că, legat de ceea ce am spus despre Răzvan Patriche,

 Gabi era cam la acelaşi nivel. Şi el a dat totul pentru club şi în multe situaţii dificile a aratăt tuturor cât

 de important e clubul pentru el. Resprect fiecare secundă pe care a dat-o pe teren, dar când am discutat

 despre structura echipei mi-am dorit să aduc o energie nouă, nişte jucători tineri. N-am luat decizia finală, vom vedea zilele următoare cum va fi cu Gabi", a adăugat croatul. 

După plecarea de la Hermannstadt, mijlocașul japonez Mino Sota, în vârstă de 29 de ani, este curtat atât de Dinamo, cât și de Rapid.

"Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie", a mai spus Kopic, despre perioada de transferuri de la Dinamo. 

Comentarii