Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Cultivă o mentalitate de învingător. Cum să devii dinamovistul suprem

 




Nu te culca pe o ureche

Fraților, să nu ne culcăm pe o ureche. Când spun asta, mă refer mai ales la fotbaliștii noștri, dar și la cei

 care vor fi pe stadion la meci. Să dăm totul, să ne dăm toată energia. Unii ar trebui să rămână fără voce până la următorul meci.

Fii de trei ori mai bun

Băieții ăștia au demonstrat că se poate. Dar experiența celorlalte campionate îmi spune că atât arbitrii

 din teren, cât și cei de la VAR, vor încerca să ne ciupească. Deci, trebuie să fim de trei ori mai buni decât adversarii ca să-i dovedim.

Deranjăm și trebuie să ne așteptăm la piedici

Deja ne-am cocoțat sus în clasament și asta deranjează pe majoritatea. Sincer să fiu, cred că deranjează și acele conturi care pretind că sunt dinamoviste și care dau hate la prima greșeală.

Arbitrajele nu sunt mereu imparțiale

Dacă la meciul cu Sepsi arbitrii au fost imparțiali – adică nu ne-au dat un penalty la Bordușanu și ne-au

 mai ciupit pe ici, pe colo – la fel se poate spune că s-a arbitrat și în direcția inversă. Dar arbitrii nu s-au

 activat pentru că le-a convenit situația. Sepsi era sus pe primul loc și deranja, așa că au făcut în așa fel

 încât să nu fim furați acolo. Cam asta cred că este adevărul. Dar acum ne-a venit rândul și, ca să nu ne obișnuim acolo sus și să nu ne distanțăm de restul plutonului, mai mult ca sigur că se vor activa împotriva noastră.

O minune ține o zi

Știți cum e vorba aia: o minune ține o zi. Pentru jucătorii lui Dinamo: trageți maxim la antrenamente, fiți super concentrați, nu păcăliți antrenamentele, că vă furați singuri caciula.

Munca și seriozitatea sunt cheia

Vă cerem multă, multă, multă muncă și seriozitate. Fiți toți un pui de Gabriel Moura, care cred că aleargă și acum pentru Dinamo chiar dacă nu mai este printre noi pentru că nu s-a mai încadrat în cerințe.

Efortul pe teren contează

Chiar dacă veți pierde un meci, vreau să-l văd eu pe acela care se va lua de un jucător care "și-a dat viața" pe teren.

Antrenamente intense pentru succes

Făcând antrenamente intense, muncind până la sudoare, doar așa puteți fi menționați în istoria lui

 Dinamo București și apreciați de suporteri. Chiar dacă Gabriel Moura nu mai este la echipă, noi îl vom menționa mereu pozitiv și il vom da exemplu.

Creați-vă propriul destin

Poate că într-o zi așa o să se scrie și despre voi. Nu vă doriți acest lucru? Să se gândească fiecare suporter dinamovist cu drag la voi?

Evită varianta a doua

Sau poate vă place varianta a doua: muncă puțină, interes scăzut, Dinamo retrogradează sau termină

 printre ultimele, voi plecați de la echipă și ajungeți să fiți huiduiți ca Matei... Eu zic că e mai sigură prima variantă.

Munca bate talentul

Vă spun eu un pont: cu multă muncă învingi și pe cei mai talentați nativ fotbalisti. Talentul poate face pe cineva să se culce pe o ureche, crezând că e suficient.

Dumnezeu echilibrează lucrurile

Dar și Dumnezeu a dat celui cu talent mai puțin, inteligență, ambiție, voință, putere de sine, echilibrând lucrurile.

Psihologia corectă și munca pot învinge orice

Cu muncă multă și o psihologie corectă în vestiar și la antrenamente, puteți bate pe oricine.

Fiți invincibili, fiți cei mai buni

PUTEȚI FI INVINCIBILI, DOAR TREBUIE SĂ VĂ DORIȚI! HAI PE EI, HAI DINAMO!

Învață din eșecuri și transformă-le în lecții

Un aspect esențial este capacitatea de a învăța din eșecuri. Eșecurile nu sunt altceva decât lecții

 învățate. Fiecare greșeală, fiecare înfrângere este o oportunitate de a învăța și de a te perfecționa. Nu te

 descuraja când lucrurile nu merg așa cum ai planificat. Analizează ce s-a întâmplat, corectează și mergi mai departe, mai puternic și mai înțelept.

Cultivă o mentalitate de învingător

Este crucial să ai o mentalitate de învingător. Crede în tine și în echipa ta, chiar și atunci când alții se îndoiesc de voi. Încrederea în sine și determinarea sunt cheia succesului. Vizualizează succesul, simte-l și trăiește-l în fiecare zi. O minte pozitivă și determinată poate depăși orice obstacol.

Contribuie la unitatea echipei

Un alt element vital este unitatea echipei. Niciun jucător nu câștigă singur un meci. Susține-ți coechipierii, fiți acolo unul pentru celălalt atât pe teren, cât și în afara lui. O echipă unită este o forță de neoprit. Fii un lider care inspiră și care construiește relații puternice și pozitive cu toți membrii echipei.

Găsește-ți motivația interioară

În plus, găsește-ți motivația interioară. Fiecare dintre noi are o sursă de motivație – fie că este familia, visul personal de succes, dorința de a lăsa o moștenire. Identifică-ți motivația și lasă-o să te conducă în fiecare zi. Aceasta este ceea ce te va ajuta să te ridici dimineața cu energie și entuziasm, pregătit să dai tot ce ai mai bun.

Recunoștință și apreciere

Nu uita niciodată de recunoștință. Fii recunoscător pentru oportunitățile pe care le ai, pentru susținerea

 pe care o primești și pentru fiecare pas înainte pe care îl faci. Aprecierea pentru ceea ce ai și pentru cei

 din jurul tău te va menține motivat și pozitiv. O atitudine de recunoștință atrage mai multă pozitivitate și succes în viața ta.

Inspiră și pe alții

În final, un adevărat campion nu se limitează doar la propria performanță, ci inspiră și pe alții. Fii un model pentru tinerii jucători, pentru colegii tăi și pentru fani. Povestea ta de succes poate deveni sursa de inspirație pentru generații viitoare. Așa cum tu ai avut mentori și idoli care te-au inspirat, la rândul tău poți fi lumina care călăuzește pe alții.

Rezistență mentală și fizică

Întărește-ți atât mintea, cât și corpul. Rezistența mentală te va ajuta să treci peste momentele dificile, iar cea fizică te va menține în formă și capabil să îți dai tot ce ai mai bun în fiecare meci. Antrenează-ți mintea să fie puternică, să rămână calmă și concentrată, indiferent de circumstanțe.

Perseverență și răbdare

Perseverența și răbdarea sunt cheile succesului pe termen lung. Nu te descuraja de obstacole sau de

 ritmul lent al progresului. Fiecare pas înainte, oricât de mic, te aduce mai aproape de obiectivele tale. Fii răbdător și perseverent, și succesul va veni.

Vizualizare și meditație

Încorporează tehnici de vizualizare și meditație în rutina ta. Vizualizează-te reușind, câștigând,

 bucurându-te de succes. Meditația te poate ajuta să rămâi centrat și concentrat, să îți clarifici gândurile și să îți regăsești echilibrul în momentele de stres.

Recunoașterea progresului

Nu uita să îți recunoști și să sărbătorești progresul. Fiecare mică victorie contează. Sărbătorește realizările, oricât de mici ar fi, și folosește-le ca pe un combustibil pentru a merge mai departe. Recunoașterea progresului te menține motivat și îți dă forța să continui.

Textul ne aparține și dacă vom fi citați de către o altă sursă, avem pretenția să se menționeze sursa.

Comentarii