Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Curioși să aflați ce le rezervă Dinamo fanilor oaspeți? Așteptăm opiniile voastre!

 

Foto: Instagram-@dinamobucurestiofficial


Duminică, la ora 22, Dinamo va juca primul meci acasă din ediția 2024-2025. Stadionul principal al

 „câinilor” pentru acest sezon va fi tot „Arcul de Triumf”. În urma solicitării Jandarmeriei, pentru a

 omologa arena de lângă Cașin, ținând cont de incidentele de la meciul cu UTA din sezonul trecut,

 organizatorul a fost obligat să instaleze o plasă pe modelul celei din Giulești, pe toată lungimea și


 înălțimea peluzei oaspeților. Incidentul de la partida Dinamo – UTA a dus la adoptarea unor măsuri excepționale pe „Arcul de Triumf”. Jandarmeria a condiționat omologarea arenei de montarea unei plase pe întreaga lungime a peluzei oaspeților.


Dinamo va desfășura majoritatea meciurilor de acasă în sezonul 2024-2025 pe Arena Arcul de Triumf, un stadion unde, sezonul trecut, au avut loc incidente regretabile la partida dintre „câini” și UTA. Atunci, prezența suporterilor rivali de la CSA Steaua, înfrățiți cu galeria arădeană, a provocat un adevărat război, culminând cu o bătaie între ultrașii de la Sud Dinamo și Sud Steaua chiar pe gazon, înainte de meci. Ambele cluburi, Dinamo, în calitate de organizator, și UTA, responsabilă pentru fanii din peluza oaspete, au primit inițial o suspendare de patru meciuri „acasă” fără spectatori, sancțiune ulterior redusă la jumătate.

Ca urmare a acestor incidente, pentru a preveni alte situații similare, Jandarmeria Română a cerut


 măsuri suplimentare de securitate. Astfel, pentru ca stadionul din nordul Capitalei să fie omologat,

 dinamoviștii au trebuit să instaleze o plasă pe toată lungimea și înălțimea peluzei destinate oaspeților.

 Modelul plasei pare „împrumutat” din Giulești, unde sectorul vizitatorilor este separat de restul peluzei printr-o astfel de plasă.

Marți, ProSport a vizitat stadionul din apropierea mănăstirii Cașin, și a constatat că plasa montată de

 conducerea lui Dinamo nu afectează vizibilitatea suporterilor oaspeți, ochiurile fiind suficient de mari

 pentru a permite vizionarea meciului în condiții normale. Dinamo își începe meciurile pe teren propriu în noua ediție de campionat duminică, la ora 22, împotriva Petrolului. Este un meci plin de orgolii între două galerii care, în anii '90, erau înfrățite, dar de atunci rivalitatea dintre „câini” și „găzari” a crescut semnificativ, ajungând de multe ori la cote înalte.

Comentarii