Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Dinamo a realizat un transfer important! Află cine este acesta!

 

Foto: Sport Pictures

Dinamo a anunțat oficial, miercuri, un nou transfer. Este vorba despre fundașul dreapta Maxime Sivis.

 Echipa alb-roșie a ajuns în cele din urmă la o înțelegere cu Maxime Sivis, fostul jucător al lui

 Guingamp din Ligue 2, acesta semnând un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire. 

Titular în ultimele trei sezoane la Guingamp, în Ligue 2, jucătorul a semnat pe doi ani cu echipa antrenată de Zeljko Kopic.

,,Bine ai venit în familia câinilor roșii, Maxime SIVIS!


Clubul Dinamo 1948 este încântat să anunțe oficialtransferul fundașului dreapta Maxime Sivis. Născut

 în Franța, în 1998, cu rădăcini congoleze, Maxime a evoluat ultima dată pentru francezii de la Guingamp, în Ligue 2, până la finalul sezonului trecut.

34 de meciuri a bifat în campionat, marcând un gol și oferind 2 pase decisive


Maxime Sivis va îmbracă tricoul alb-roșu până în 2026, cu opțiune de prelungire!”, a fost anunțul clubului alb-roșu.

Adus pentru a ocupa poziția de titular în flancul drept al apărării, Maxime Sivis îl va înlocui pe Cristian

 Costin, care va trece pe bancă. Sivis vine să întărească linia defensivă a lui Dinamo, în locul veteranului Gabriel De Moura, care a părăsit echipa în această vară. Rămâne de văzut cât de bine pregătit fizic este Sivis și când va putea fi inclus în echipa lui Zeljko Kopic.



Comentarii