Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Dinamo surprinde cu un nou transfer: cine este tânărul internațional U-19?

 

Foto: Facebook @Dinamo Bucuresti


Dinamo a realizat un nou transfer, la o zi după ce l-au adus pe Maxime Sivis de la Guingamp.

 Alexandru Ionică a refuzat oferta unei echipe din Olanda și a semnat un contract cu echipa alb-roșie. În

 vârstă de 19 ani, Alexandru Ionică a fost în probe la FC Emmen, echipă din liga a doua olandeză, iarna

 trecută, dar a ales să rămână în România și să semneze cu Dinamo. Ultimul transfer la Dinamo:

 Alexandru Ionică a preferat să joace pentru „câini” decât în liga a doua olandeză. Unirea Bascov,

 clubul de care aparținea Alexandru Ionică, a ajuns la o înțelegere cu Dinamo București pentru transferul jucătorului născut pe 2 mai 2005.

În iarnă, Alexandru Ionică s-a antrenat cu FC Emmen, echipă din liga a doua olandeză, condusă de Fred

 Grimm, fost portar cu peste 100 de apariții la Ajax Amsterdam. Clubul olandez era pregătit să-i ofere

 un contract, dar jucătorul a ales să rămână în România pentru a semna cu Dinamo și pentru a-și continua studiile. Cine este Alexandru Ionică și pe ce poziție joacă? Deși Ionică pare un "pariu" al dinamoviștilor, nu ar fi surprinzător să-l vedem în lotul primei echipe, având în vedere că conducerea "câinilor" a schimbat semnificativ strategia în acest sezon, optând pentru întinerirea masivă a echipei.

Totuși, îi va fi dificil lui Alexandru Ionică să se impună în echipa titulară a lui Dinamo, deoarece poziția

 sa principală, cea de mijlocaș ofensiv stânga, este deja ocupată de căpitanul Dennis Politic și noul sosit,

 Adrian Caragea. Născut la Călinești, în județul Argeș, Alexandru Ionică joacă în principal ca mijlocaș ofensiv, dar poate evolua și ca atacant. Este un jucător de picior stâng și se remarcă prin capacitatea sa de efort. Recent, a fost convocat la echipa națională de juniori U-19. Ionică s-a format la Liceul cu Program Sportiv Pitești, a trecut prin FC Argeș, dar s-a întors la LPS. În 2022, a câștigat titlul de campion național de juniori sub 19 ani cu Unirea Bascov și a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției, așa cum este specificat pe .

Puștiul de 19 ani este un jucător de viitor, cu potențial, iar pentru a-și continua dezvoltarea, va evolua sub formă de împrumut în sezonul curent, la CS Afumați, recent promovat în Liga a II-a”, într-o postare pe contul official a lui Dinamo, pe Instagram.


Comentarii