Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Dinamoviști, pregătiți-vă pentru o veste care ne va face să visăm din nou la gloria de altădată!

 

sursa foto: playtech.ro


Fostul patron al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a dezvăluit că viitorul acționar majoritar al clubului

 alb-roșu a obținut recent 200.000.000 de euro dintr-o tranzacție. Începând de luni, 15 iulie, Dinamo a

 intrat într-o nouă eră, după ce acționarul majoritar Eugen Voicu s-a retras, păstrând doar un procent

 simbolic de acțiuni. Cristi Borcea a subliniat puterea financiară a viitorului acționar majoritar al clubului.

Societatea Renovatio, care va beneficia de retragerea lui Eugen Voicu, a investit aproape 10 milioane de euro în ultimele 10 luni și deține 21% din acțiunile Red&White. Cristi Borcea este optimist și crede că urmează o perioadă prosperă pentru Dinamo.

„Foarte corectă decizia. În primul rând pentru el. Am spus de acum o lună că nu are forţă financiară. Toţi m-aţi făcut zob în 2000 când am spus că totul se învârte în jurul caşcavalului.

Când am luat cupa şi campionatul, de am luat tot de la Craiova. Acum, noroc cu Renovatio că i-au ţinut

 în viaţă. Acum, cu stadionul care prinde contur, cu o comasare, să nu mai existe trei Dinamo, atunci va fi o echipă foarte puternică”, a spus el, conform Fanatik.

Borcea spune că viitorul acționar majoritar de la Dinamo tocmai a luat 200.000.000 de euro pe o rețea

Borcea este ferm convins că Dinamo va redeveni, în viitorul foarte apropiat, o echipă de temut în fotbalul românesc, deoarece viitori investitori au putere financiară mare.

„Cei de la Renovatio sunt foarte tari, foarte serioşi. Îi cunosc pe toţi. Sunt mai mulţi băieţi, sunt foarte serioşi, foarte profesionişti. Păi stau «cam rău», abia au luat vreo 200 de milioane de euro de la OMV pe o reţea.

E una dintre cele mai tari firme din România pe regenerabil. Nu discutăm de firme gen Voicu, să avem şi noi de un palton sau să nu ne prindă toamna. 100% în momentul în care va începe demolarea stadionului, în jurul lui Dinamo se vor aduna”, a încheiat el.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Da când începe demolarea stadionului ca de doi ani tot aia se vorbește și fapte nimic

      Ștergere

Trimiteți un comentariu