Ultima Postare

Dinamo lovește din nou! Cine este noul jucător cu un CV impresionant?

  sursa foto: Imago Images Dinamo a anunțat că a semnat cu un nou mijlocaș danez, care a jucat recent pentru Slask Wroclaw în  Polonia și care, la începutul carierei sale, a fost și la Inter. Promisiunea lui Andrei Nicolescu,  administratorul special al clubului Dinamo, se concretizează astfel. Acesta a declarat anterior că echipa  bucureșteană intenționează să mai aducă cel puțin un fundaș central și un mijlocaș pentru a completa lotul. "Velkommen, Patrick Olsen! Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen. Dinamo se consolidează printr-un nou transfer. Mijlocașul danez Patrick Olsen a semnat un contract pe  doi ani cu echipa "câinilor", venind ca jucător liber după despărțirea din vară de Slask Wroclaw. În  ultima sa perioadă, Olsen a evoluat în prima ligă poloneză pentru Slask Wroclaw, iar astăzi a trecut cu succes vizita medicală și va fi integrat în lotul condus de Zeljko Kop

Post Top Ad






Se întâmplă la Dinamo! Schimbările majore de la Dinamo: Ce urmează?

 

foto Prosport.ro


Dinamo București a început noul sezon al Superligii României cu o înfrângere dramatică, pierzând cu

 2-3 în deplasare împotriva CFR Cluj, deși a condus cu 2-0. La o zi după meci, clubul alb-roșu se

 confruntă cu o veste șocantă! Conform informațiilor obținute de ProSport, Eugen Voicu, acționarul

 majoritar, se retrage din proiectul Dinamo! Sursele noastre au dezvăluit și cine va prelua pachetul majoritar de acțiuni de la omul de afaceri care a finanțat clubul „câinilor” prin intermediul societății Red&White. Voicu va păstra un procent simbolic de acțiuni și nu va mai deține rolul avut în ultimul an și jumătate. El s-a alăturat proiectului Dinamo în februarie 2023, prin compania Red&White, înființată împreună cu Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei din „Ștefan cel Mare”.

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White, a hotărât să facă un pas în spate, astfel că în viitorul apropiat, procentul de acțiuni pe care îl deține urmează să fie preluat, printr-o majorare de capital social, de Renovatio. Mai mult, o voce până acum în strategia RWM, este hotărât să evite ieșirile mediatice și să nu mai vorbească despre club.

Eugen Voicu renunță la pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo București! La mai puțin de 24 de ore

 după înfrângerea dramatică suferită de „câini” în prima etapă a Superligii României, formația alb-roșie primește o nouă veste șoc.

Eugen Voicu deține 41% din acțiunile Red&White, dintre care 33% sunt în numele său, iar 8% prin

 societatea Certinvest, după ce au fost cumpărate de Claudiu Florică, milionarul care s-a retras anul trecut din proiectul început de Voicu, Andrei Nicolescu și Dan Gătăianțu. În septembrie 2023, Renovatio, prin RNV Sport, s-a alăturat Red&White, achiziționând 21% din acțiunile societății care administrează SC Dinamo 1948 SA.

Eugen Voicu: „Există acționari serioși la Dinamo”

„Cât am putut să contribui, am făcut-o. Am ajuns într-o situație în care consider că este mai bine să fac acest pas. Mi-am făcut datoria când a fost mai mare nevoie, iar acum consider că există acționari puternici, destul de retrași, serioși, care nu caută publicitate și pot duce mai departe această structură pe care am realizat-o din februarie 2023.

Pentru că există această structură! Lucrurile sunt așezate pe un făgaș. Direcția pe care am setat-o e

 bună, Dinamo e pe un drum corect, tot ce mai trebuie este… timp, care este comprimat. Timp și puțină răbdare.

Dacă vrei să construiești un club trebuie să ai un schelet, care atunci când am preluat, nu era. Când am

 venit totul atârna de o fărâmă de ață. O să-mi păstrez un anumit procent, da. Va exista, cel mai probabil, cât de curând, o schimbare în Registrul Comerțului”, a declarat Eugen Voicu, potrivit Prosport.


Conform surselor Gazetei Sporturilor, compania Renovatio a investit 5 milioane de euro în Dinamo. Firma specializată în energie regenerabilă a avut un rol esențial în aducerea jucătorilor în perioada de iarnă, care au contribuit la menținerea echipei în prima ligă.

Comentarii