Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Totul despre viitorul patron majoritar de la Dinamo! Opiniile voastre contează!

 





In locul lui Eugen Voicu va fi un alt investitor de calibru, Aurel Arion, care va deveni investitorul

 majoritar al clubului. Cine este Aurel Arion, noul investitor majoritar de la Dinamo? Șeful Renovatio,

 cunoscut pentru revitalizarea industriei energetice, va aduce un nou suflu clubului alb-roșu.

Renovatio Trading SRL, companie care a intrat în acționariatul lui Dinamo în toamna anului 2023, este

 condusă pe piața energiei de Aurel Arion. Alături de el, în spatele RNV Infrastructure, se află Marius Eduard Ciucu, Ion Alexandru Teodorescu și Doru Voicu.


sursa foto fanatik.ro

Cu retragerea lui Eugen Voicu, care deținea 40% din acțiunile Dinamo și era acționarul majoritar, Renovatio va prelua o parte semnificativă din aceste acțiuni printr-o majorare de capital. Totuși, Eugen Voicu nu se retrage complet, păstrând un mic procent din acțiuni.

Descoperiți cine este Aurel Arion, omul care devine tot mai influent la Dinamo!

Florin Aurel Arion deține 12,5% din RNV Infrastructure, iar RNV Sport este acționar în Red&White

 2022 Management, entitatea care administrează clubul Dinamo. Activitatea sa în domeniul energetic a început în 2003, când a instalat prima turbină eoliană în România.

„La acel moment, am lansat o campanie de măsurare a intensităţii vântului majoră în Dobrogea şi în

 alte regiuni din România şi am început să dezvoltăm proiecte de energie regenerabilă. Până în 2008

 aveam suficiente proiecte dezvoltate, astfel încât am putut ajunge la un parteneriat cu EDP

 Renewables, cel mai mare producător de energie eoliană din Europa şi am început să ne extindem şi pe alte pieţe. Am implementat proiecte în Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia şi Moldova şi din 2009 avem o filială în Columbia, unde am reuşit să semnăm două tranzacţii, fiecare de 500 MW”, spunea într-un interviu din 2019 Aurel Arion, conform zf.ro.

Andrei Nicolescu spune că noul acționar de la Dinamo va aduce un plus clubului: „Eu cred că mix-ul

 între bani, relaționare și poziționare în lumea de business este cel mai bun și cred că persoana

 respectivă întrunește aceste condiții mult mai bine decât oamenii pe care i-ați menționat că au o avere foarte mare”.

Deși Andrei Nicolescu nu a menționat explicit numele lui Aurel Arion, acesta a fost observat din ce în ce mai frecvent la meciurile „câinilor” și menține constant legătura cu conducerea clubului și cu sponsorii. În ultimul an, Renovatio a investit 5.000.000 de euro la Dinamo.


Comentarii