Ultima Postare

Dinamo surprinde din nou! Ai aflat cine a semnat?

  sursa foto: GSP.ro Fundașul stânga Antonio Luna (33 de ani) a devenit oficial noul jucător al echipei Dinamo. Clubul bucureștean căuta un fundaș stânga care să îl înlocuiască pe Raul Opruț, după ce Costin Amzăr a  fost împrumutat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite. Antonio Luna a efectuat vizita medicală luni, 14  octombrie, iar Dinamo l-a prezentat deja pe aplicația oficială Dinamo 1948, urmând ca anunțul să fie  publicat în curând și pe pagina oficială a clubului. Deși Luna nu a mai evoluat din 27 aprilie, fanii  dinamoviști întreabă în comentarii dacă va face parte din lotul pentru meciul de duminică împotriva FCSB. „Bine ai venit, Antonio Luna! Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului  stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la  Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona. U

Post Top Ad






Transfer de top la Dinamo! Află cine urmează să semneze! Opiniile voastre contează!

 

foto: colaj Fanatik


Dinamo se apropie tot mai mult de noi achiziții. Maxime Sivis (26 de ani) urmează să sosească la

 București pentru a semna cu echipa roș-albă. „Câinii” sunt interesați și de Matias Lacava, iar un alt

 jucător cu profil ofensiv ar putea fi prezentat în curând de conducerea roș-albilor. Echipa a pierdut cu

 CFR Cluj, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0 în prima repriză, evidențiind lipsurile din lot. Fără o bancă

 solidă și cu mulți titulari inactivi, în special în a doua repriză, Dinamo a fost învinsă la Gruia din nou, primind un gol în prelungiri. 

Dinamo a ajuns la un acord cu Maxime Sivis, fundaș dreapta de la Guingamp. Este vorba și despre

 venezuelanul Matias Lacava (21 de ani), mijlocaș ofensiv cu minute jucate la Copa America, care a evoluat recent, sub formă de împrumut, la Vizela, echipă retrogradată din prima ligă portugheză. Maxime Sivis (26 de ani) a jucat pentru Guingamp în ultimele trei sezoane, acumulând peste 80 de meciuri în Ligue 2 și ar veni să întărească poziția de fundaș dreapta, unde Kopic se bazează în prezent doar pe Cristi Costin, după plecarea veteranului Gabi Moura. De altfel, evoluția lui Costin în prima etapă a fost modestă.

Sivis a acceptat să joace pentru Dinamo, iar Lacava este în așteptare. Conform informațiilor ProSport,

 Sivis este foarte aproape de a semna cu Dinamo. Reprezentanții jucătorului și fotbalistul cu cetățenie

 congoleză și-au dat acordul pentru contractul oferit de albi-roși, iar acesta urmează să ajungă la București pentru a semna oficial înțelegerea.

Sivis a jucat 81 de meciuri în ultimele trei sezoane pentru Guingamp, marcând de 5 ori și oferind 8 pase decisive. În sezonul trecut, Sivis a evoluat în 36 de meciuri în toate competițiile.

În ceea ce-l privește pe Lacava, care deține și pașaport spaniol și este sub contract cu Puerto Cabelo, negocierile sunt mai dificile. Totuși, pe lângă Sivis, Dinamo ar putea semna în următoarele ore sau zile cu un alt jucător străin, care este și el așteptat la București.

Un fotbalist de profil ofensiv care vine să plombeze problemele din atacul roș-albilor, un fotbalist care va fi adus pentru… a face diferența”

Comentarii