Ultima Postare

Breaking news în tabăra „câinilor roșii”! Află ultimele detalii înainte de confruntarea cu Oțelul!

  Foto: Cristi Preda ( GSP.ro) Dinamo începe să-și recupereze jucătorii accidentați, iar Zeljko Kopic va conta sigur pe Dennis Politic  și Petru Neagu pentru meciul de la Galați. Cu toate acestea, există încă incertitudini legate de  disponibilitatea lui Opruț și Boateng pentru partida cu Oțelul. Ceilalți patru jucători cu probleme medicale, Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, vor mai trebui să aștepte revenirea pe teren. Dinamo ocupă locul 3 după nouă etape și se pregătește pentru o deplasare foarte dificilă. "Câinii"  urmează să întâlnească una dintre echipele neînvinse de la începutul sezonului. Oțelul, aflată pe locul 2  în clasament, nu a pierdut niciunul din cele opt meciuri jucate până acum. Alături de U Cluj, gălățenii sunt singura echipă fără înfrângere în această ediție de Superligă. În ultima etapă, echipa lui Zeljko Kopic a câștigat cu 1-0 împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Roș-albii s-au confruntat cu dificultăți, în special din

Post Top Ad






Aterizare de senzație în atacul lui Dinamo! Cine este noul jucător

 

sursa foto: .estadiodeportivo.com


Alberto Soro, extrema dreaptă în vârstă de 25 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo București și

 urmează să devină noul jucător al „câinilor roșii”. În 2019, Real Madrid a plătit 2,5 milioane de euro

 pentru el! Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, anunțase acum 3 zile că echipa va

 face noi achiziții. Dinamoviștii sunt pe punctul de a finaliza prima mutare după declarația lui

 Nicolescu. Alberto Soro este acum liber de contract, după despărțirea de Granada, echipă din liga secundă a Spaniei.

Potrivit surselor GSP, Alberto Soro a ajuns la un acord cu Dinamo și urmează să semneze cu echipa din

 București. Este posibil ca acesta să sosească chiar astăzi în capitală pentru a efectua vizita medicală. Contractul va avea o durată de un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În sezonul precedent, Soro a evoluat sub formă de împrumut la Vizela, echipă care a retrogradat din

 prima ligă portugheză. În acea perioadă, el a jucat în 21 de meciuri, marcând 4 goluri și oferind o pasă decisivă în campionat.

Spaniolul a disputat 32 de meciuri în La Liga, toate în tricoul Granadei. A debutat în prima ligă spaniolă în sezonul 2021-2022, când a participat la 15 partide. În sezonul următor, în care Granada a retrogradat, a evoluat în 16 meciuri. În sezonul trecut, înainte de a fi împrumutat, a jucat un singur meci în La Liga, reușind să înscrie un gol și să ofere două pase decisive.

De meserie extremă dreaptă, Soro poate evolua și pe flancul stâng. În cariera sa, fotbalistul cotat la 700.000 de euro a mai jucat pentru Real Zaragoza și Deportivo Aragon.

Așa cum spuneam, ca să considerăm că avem un lot echilibrat, mai ales că există posibilitatea ca anumiți jucători să nu poată evolua, ne mai trebuie câte un jucător pentru fiecare compartiment. Am avut multe discuții care nu s-au concretizat, dar încercăm cât mai repede, pentru că fiecare jucător va avea nevoie de o perioadă de adaptare.

- Andrei Nicolescu, în urmă cu 3 zile



Comentarii