Ultima Postare

Breaking news în tabăra „câinilor roșii”! Află ultimele detalii înainte de confruntarea cu Oțelul!

  Foto: Cristi Preda ( GSP.ro) Dinamo începe să-și recupereze jucătorii accidentați, iar Zeljko Kopic va conta sigur pe Dennis Politic  și Petru Neagu pentru meciul de la Galați. Cu toate acestea, există încă incertitudini legate de  disponibilitatea lui Opruț și Boateng pentru partida cu Oțelul. Ceilalți patru jucători cu probleme medicale, Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, vor mai trebui să aștepte revenirea pe teren. Dinamo ocupă locul 3 după nouă etape și se pregătește pentru o deplasare foarte dificilă. "Câinii"  urmează să întâlnească una dintre echipele neînvinse de la începutul sezonului. Oțelul, aflată pe locul 2  în clasament, nu a pierdut niciunul din cele opt meciuri jucate până acum. Alături de U Cluj, gălățenii sunt singura echipă fără înfrângere în această ediție de Superligă. În ultima etapă, echipa lui Zeljko Kopic a câștigat cu 1-0 împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Roș-albii s-au confruntat cu dificultăți, în special din

Post Top Ad






Dinamo se trezește la viață: transferuri noi și surprinzătoare

 




Trei jucători nigerieni de 18 ani au sosit la București și urmează să fie prezentați oficial de conducerea

 clubului Dinamo. Este vorba despre doi jucători de bandă și un atacant, selecționați la începutul acestui an în cadrul unui turneu desfășurat la Abuja.

Dinamo continuă să aducă jucători africani. Trei tineri fotbaliști, fiecare de 18 ani, au ajuns la București

 la începutul lunii, în concordanță cu strategia clubului de a integra tineri jucători talentați. În acest sens,

 conducerea a semnat mai mulți tineri de perspectivă. Unii, precum Raul Rotund (18), Adrian Caragea

 (18), Răzvan Pașcalău (20), Alexandru Roșca (20) și Andrei Mărginean (23), au rămas în lotul condus de Zeljko Kopic, în timp ce alții au fost împrumutați la echipe din ligile inferioare.

Următorul pas din strategia roș-albilor este legată de aducerea tinerilor de pe alte continente și, în acest

 sens, „câinii” s-au orientat spre piața africană. La începutul anului, bucureștenii au trimis un reprezentat la un turneu de selecție organizat la Abuja, în capitala Nigeriei, acolo unde au detectat trei ținte, jucători născuți în anul 2006 pe care, zilele acestea, după ce conducerea a reușit să închidă toate formalitățile birocratice, i-au adus la București și-i vor prezenta cât mai curând.

Agentul Andrei Balmoș a fost cel care a facilitat semnarea contractelor. Acesta, care a fost implicat și în

 transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, este, de asemenea, responsabil pentru organizarea turneelor de selecție din Nigeria, după cum se menționează pe Proport.ro

Eu și partenerul meu din Israel suntem organizatorii turneului și Dinamo a avut un trimis din

 departamentul de scouting. Jucătorii sunt la București și urmează să fie prezentați de club”, a confirmat, pentru ProSport, Balmoș.

Este vorba despre doi mijlocași laterali și un atacant, jucători care, inițial, vor fi probabil împrumutați la alte echipe din ligile inferioare. Dinamo urmează un model asemănător cu cel al CFR Cluj de la sfârșitul anilor 2000, când aceștia au adus mai mulți tineri africani promițători care, în cele din urmă, s-au dovedit a fi investiții profitabile pentru club. Un exemplu notabil este Lacina Traore.


Comentarii