Ultima Postare

Breaking news în tabăra „câinilor roșii”! Află ultimele detalii înainte de confruntarea cu Oțelul!

  Foto: Cristi Preda ( GSP.ro) Dinamo începe să-și recupereze jucătorii accidentați, iar Zeljko Kopic va conta sigur pe Dennis Politic  și Petru Neagu pentru meciul de la Galați. Cu toate acestea, există încă incertitudini legate de  disponibilitatea lui Opruț și Boateng pentru partida cu Oțelul. Ceilalți patru jucători cu probleme medicale, Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, vor mai trebui să aștepte revenirea pe teren. Dinamo ocupă locul 3 după nouă etape și se pregătește pentru o deplasare foarte dificilă. "Câinii"  urmează să întâlnească una dintre echipele neînvinse de la începutul sezonului. Oțelul, aflată pe locul 2  în clasament, nu a pierdut niciunul din cele opt meciuri jucate până acum. Alături de U Cluj, gălățenii sunt singura echipă fără înfrângere în această ediție de Superligă. În ultima etapă, echipa lui Zeljko Kopic a câștigat cu 1-0 împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Roș-albii s-au confruntat cu dificultăți, în special din

Post Top Ad






🔴⚪️💥😲🚀📢⚽️ Surpriză la Dinamo! Transfer de ultimă oră!

 






Astăzi, Dinamo a anunțat transferul tânărului atacant Valentin Dumitrache (21 de ani) de la Farul. Cu

 toate acestea, Dumitrache nu va evolua pentru echipa alb-roșie în acest sezon, ci va fi împrumutat la

 CS Afumați, în Liga 2. Dinamo își continuă strategia de investiție în jucători tineri, inițiată în această

 vară, iar astăzi l-au prezentat pe Valentin Dumitrache, un nou talent promițător. După ce a fost transferat de la Farul, Dumitrache a fost prezentat de Dinamo.

Valentin Dumitrache și-a început cariera la LPS Buzău și Academica Clinceni, unde a debutat în

 Superligă. În vara anului 2022, el a ajuns la Farul, iar sezonul trecut a fost împrumutat la Gloria Buzău, evoluând în Liga 2.

În total, atacantul a adunat 34 de meciuri în Superligă: două dintre acestea pentru Farul la începutul

 sezonului trecut, iar restul pentru Academica Clinceni. Nu a reușit să marcheze niciun gol. În Liga 2, a jucat în 25 de meciuri și a înscris 4 goluri.

Bine ai venit, Valentin Dumitrache!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.


Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.


Pe lângă Clinceni, de când a părăsit „curtea" LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău.


În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.


Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale.

Informația a fost dezvăluită prin aplicația Dinamo1948

– comunicat Dinamo

Comentarii