Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Surpriză la Dinamo: Un jucător cheie primește o mărire de salariu! Vezi cine și cât!

 

 Sursă foto: colaj Fanatik



Adnan Golubovic, în vârstă de 29 de ani, a încheiat un nou acord cu Dinamo, beneficiind de o creștere

 salarială, valabil până în 2026. Cu puțin timp înaintea meciului dintre Rapid și Dinamo

 (duminică, 21:30), echipa Dinamo a reușit să ajungă la o înțelegere cu portarul bosniaco-sloven pentru

 prelungirea contractului care urma să expire vara viitoare. Astfel, după cum a fost comunicat oficial,

 Golubovic a semnat un nou angajament cu „haita”, valabil până în 2026, depășind competiția cu Filip Dujmovic, Răzvan Began și Dorian Railean, care au ales să părăsească echipa.

Un salariu crescut pentru Adnan Golubovic, titular incontestabil de peste un an

Un venit lunar mai mare de 8.000 de euro, semn de recunoaștere pentru portarul numărul 1 al „câinilor”. De la sosirea sa la Dinamo, în vara lui 2023, Adnan a dominat concurența fără probleme. În campionat, el a fost singurul care a apărat poarta echipei încă din prima etapă după revenirea în Superliga!

În sezonul trecut, Golubovic a fost prezent în toate minutele disputate atât în sezonul regulat, cât și în

 play-out și în meciurile de baraj. În Cupa României, a ratat doar un singur joc, când Filip Dujmovic a

 fost titularizat împotriva Metaloglobus (2-1), la începutul parcursului echipei în competiție. Conform transfermarkt, cota lui Golubovic este de 500 de mii de euro.

Este o mutare foarte importantă. Și pentru noi, ca echipă, și pentru jucător. Este bine că avem continuitate și avem grup bun. Am format o echipă unită și puternică. Mă bucur pentru Adnan, merită din plin această extindere de contract

Dennis Politic, atacant Dinamo, pentru GSP.ro

Comentarii