Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Un fotbalist ar putea fi vândut în curând de Dinamo! oferta e deja făcută!

 



Dinamo se confruntă cu o situație complet diferită în acest debut de sezon comparativ cu cel anterior.

 „Câinii roșii” au înregistrat mai multe rezultate pozitive și sunt hotărâți să mențină această direcție. Cu

 toate acestea, există posibilitatea de a pierde un jucător important. Plecarea lui Ahmed Bani de la Dinamo

 este în discuție? Tatăl fotbalistului, Mustafa Akram, a făcut o declarație importantă: „Are o ofertă

 concretă!” Mustafa Akram a vorbit despre situația fiului său, menționând că Bani a primit oferte semnificative și ar putea să-și continue cariera la un alt club. Prosport.ro a scris, de asemenea, despre aceste oferte și despre șansa ca Bani să părăsească Dinamo.

„Ahmed Bani are oferta pe masă de la AEK Larnaka și de la o echipă din Portugalia de primă ligă. Vrea să rămână la Dinamo. Iubește prea mult clubul acesta. Nu ar pleca vreodată în viața lui”, a declarat Mustafa Akram pentru FANATIK.ro.

„Sperăm să nu fie nevoit sa aleagă altă echipă de pe lista adevărată care a apărut în presă. E adevărat

 că-l vrea U Cluj, dar și FC Botoșani. Așteptăm oferta oficială din Portugalia, apoi decidem împreună”, a mai spus tatăl jucătorului.

Aportul lui Bani la Dinamo, esențial pentru echipă În primele 5 meciuri oficiale din noul sezon, Bani a reușit să furnizeze două pase decisive.

„Fără golul lui Bani, Dinamo poate era retrogradată. Să nu uităm ce a făcut cu Iași. A dat gol si cu U Cluj. Joacă mult cu sufletul”, a mai spus tatăl lui Bani.

Format de Dinamo, Ahmed Bani s-a alăturat primei echipe în vara lui 2019. De atunci, a adunat 124 de apariții oficiale pentru „Câini”, înscriind 12 goluri și oferind 18 pase decisive. La 22 de ani, valoarea sa pe Transfermarkt este estimată la 400.000 de euro. Pe plan internațional, Bani a fost convocat de 8 ori la echipa U20 a României și de 4 ori la selecționata U16.

Comentarii