Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Zeljko Kopic cere acțiuni urgente de la conducerea Dinamo! Află ce solicitări are!

 

sursa foto: GSP.ro  - Cristi Preda



Dinamo București și-a asigurat calificarea în grupele Cupei României, după ce a câștigat cu 1-0 în

 deplasare împotriva echipei FC Voluntari. Unicul gol al partidei a fost înscris de tânărul Cătălin Cîrjan.

 La finalul meciului, antrenorul Zeljko Kopic a solicitat public, în direct la TV, câteva transferuri conducerii clubului Dinamo.

După meci, antrenorul Zeljko Kopic a evaluat performanța jucătorilor săi și a adresat un mesaj

 conducerii clubului. Tehnicianul croat consideră că echipa sa are nevoie de câteva transferuri

 suplimentare pentru a putea concura de la egal la egal cu cele mai puternice formații din Superliga României.

„Vom vedea, deocamdată nu știm ce are Abdallah. A mai avut ceva probleme, vedem rezultatele analizelor. Nu văd un cel mai bun prim 11 deocamdată, aceasta e echipa pe care o folosesc, nu judec în termen de cel mai bun 11. Am avut doi jucători noi față de ultima partidă, Costin și Patriche. Am simțit că jucătorii sunt puțin obosiți, am hotărât să mergem la fel. A fost un meci tipic de Cupă, cu o echipă motivată, care a jucat acasă. Am văzut că și în campionat stau bine. Ar fi trebuit să avem mai multe realizări pe plan ofensiv. Important e că am câștigat.

Pentru mine a fost important să ajungem în grupe. Pot să folosesc mai mulți jucători, să le dau minute.

 Avem jucători care nu sunt la capacitate maximă, trebuie să avem răbdare cu ei. Mergem să jucăm cu

 liderul, suntem și noi foarte aproape, vrem să jucăm un fotbal bun, să ne întoarcem cu un rezultat bun. Mai este nevoie de câțiva jucători”, a declarat Zeljko Kopic, la finalul partidei de la Voluntari.

Dinamo țintește victoria în partida cu Universitatea Cluj. Cătălin Cîrjan, care a înscris unicul gol în

 meciul dintre FC Voluntari și Dinamo București, a vorbit după finalul partidei despre următorul meci de campionat, în care „câinii” vor juca în deplasare împotriva Universității Cluj.

„Le mulțumim suporterilor, sunt mereu alături de noi. Mergem la Cluj cu gândul să câștigăm. Ne dorim să câștigăm Cupa. Am intrat în grupe, ne gândim la campionat. O luăm meci cu meci, ne dorim să ajungem cât mai departe și în Cupă”, a declarat Cătălin Cîrjan, după meciul cu FC Voluntari, conform informațiilor de pe Prosport.ro

Comentarii