Ultima Postare

Dinamo surprinde cu un nou parteneriat! Ce planuri au pentru viitor?

  sursa foto: GSP.ro Clubul Dinamo a semnat un parteneriat cu o echipă din Liga a 4-a, Voința Slobozia, liderul  clasamentului din această divizie. Anunțul colaborării dintre cele două formații românești a fost făcut  public de clubul dâmbovițean printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook. Dinamo și-a unit forțele cu o echipă din Liga 4 sub sloganul: "Împreună pentru viitor! ”Voința Crevedia și Dinamo București, împreună pentru viitor! Suntem încântați să anunțăm un parteneriat deosebit între Voința Crevedia și unul dintre cele mai mari  nume din fotbalul românesc, Dinamo București. Această colaborare reprezintă un pas important către  dezvoltarea și promovarea talentelor din cadrul clubului nostru, oferindu-le jucătorilor noștri acces la experiența și expertiza unui club de prestigiu. Prin această alianță, ne dorim să consolidăm valorile comune: munca, pasiunea, dedicarea și  profesionalismul. Împreună, vom lucra pentru a deschide noi oportunită

Post Top Ad






Breaking news în tabăra „câinilor roșii”! Află ultimele detalii înainte de confruntarea cu Oțelul!

 

Foto: Cristi Preda ( GSP.ro)



Dinamo începe să-și recupereze jucătorii accidentați, iar Zeljko Kopic va conta sigur pe Dennis Politic


 și Petru Neagu pentru meciul de la Galați. Cu toate acestea, există încă incertitudini legate de

 disponibilitatea lui Opruț și Boateng pentru partida cu Oțelul. Ceilalți patru jucători cu probleme medicale, Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, vor mai trebui să aștepte revenirea pe teren.

Dinamo ocupă locul 3 după nouă etape și se pregătește pentru o deplasare foarte dificilă. "Câinii"

 urmează să întâlnească una dintre echipele neînvinse de la începutul sezonului. Oțelul, aflată pe locul 2

 în clasament, nu a pierdut niciunul din cele opt meciuri jucate până acum. Alături de U Cluj, gălățenii sunt singura echipă fără înfrângere în această ediție de Superligă.

În ultima etapă, echipa lui Zeljko Kopic a câștigat cu 1-0 împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Roș-albii s-au confruntat cu dificultăți, în special din cauza celor opt absențe din lot. Antrenorul croat a avut parte de o situație fără precedent de când a venit în România, acum 10 luni.

Dennis Politic și Petru Neagu vor reveni sigur, în timp ce alți doi jucători așteaptă verdictul după

 ultimele antrenamente. Potrivit informațiilor de la GSP.ro, Dennis Politic și Petru Neagu s-au pregătit

 normal în ultimele zile la Săftica și vor fi incluși în lotul pentru deplasarea la Galați, unde vor înfrunta echipa lui Dorinel Munteanu. Revenirea căpitanului "câinilor" reprezintă un plus important pentru atacul echipei.

Politic a avut un început de sezon excelent, reușind să înscrie 3 goluri în 5 partide. Totuși, o accidentare

 la bicepsul femural suferită în meciul cu Iași l-a ținut pe margine. El nu a mai jucat împotriva echipelor

 Rapid, Craiova, U Cluj și Slobozia, însă există șanse mari să fie titular în partida cu Oțelul lui Dorinel,

 cu condiția să nu apară complicații de ultim moment. Dinamo a obținut 3 remize în cele cinci deplasări din acest sezon, cu Sepsi, Poli Iași și Rapid, și a fost învinsă de ambele echipe din Cluj-Napoca.

În cazul lui Kennedy Boateng și Raul Opruț, se așteaptă rezultatul ultimelor două antrenamente înainte de deplasarea la Galați, pentru a decide dacă vreunul dintre ei va putea măcar să fie rezervă.

Astfel, linia defensivă a „câinilor” la începutul meciului ar putea rămâne neschimbată față de cea folosită în partida cu Slobozia: Sivis - Patriche - Licsandru - Amzăr.

Între timp, alți patru jucători cu probleme medicale, Hakim Abdallah, Josue Homawoo, Antonio Bordușanu și Andrei Florescu, trebuie să aștepte mai mult pentru a reveni pe teren.

Comentarii