Ultima Postare

Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

  sursa foto: Hepta Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au  accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng  și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din  cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei  Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025. „Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro . Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65,

Post Top Ad






Contracte noi la Dinamo! Află cine rămâne în echipă

 



Cei doi frați gemeni de la Dinamo, Alex și David Irimia (18 ani), și-au extins contractul cu echipa

 condusă de Zeljko Kopic (46 de ani) până în 2029. Anunțul a fost făcut de „câini” prin intermediul aplicației „Dinamo 1948”.

Alex Irimia, mijlocaș central, a rămas în lotul dinamoviștilor în acest sezon, dar a jucat doar în prima

 etapă, când Dinamo a pierdut cu CFR, scor 2-3. A intrat pe teren în minutul 71, înlocuindu-l pe Cătălin Cîrjan (21 de ani).

David Irimia, fundaș dreapta, a fost împrumutat la Metaloglobus, echipă clasată pe locul 4 în Liga 2. El a evoluat deja în 5 meciuri pentru noua sa echipă, reușind să înscrie un gol.

Gemenii Irimia și-au prelungit contractul cu Dinamo

Irimia la puterea a doua, până în 2029

Cei doi frați, Alex și David, au prelungit înțelegerea cu Dinamo până în 2029.

Puștii născuți în 2005, cu 2 zile înainte de aniversarea clubului, au îmbrăcat prima dată tricoul alb-roșu la grupele de juniori, unde au evoluat din iulie 2019.

3 ani și jumătate mai târziu, au debutat împreună la prima echipă a clubului nostru, în același minut 81 al partidei cu Unirea Constanța, din Liga a II-a.

La cât mai multe reușite, Câinilor!

- comunicat Dinamo București



Comentarii