Ultima Postare

Breaking news în tabăra „câinilor roșii”! Află ultimele detalii înainte de confruntarea cu Oțelul!

  Foto: Cristi Preda ( GSP.ro) Dinamo începe să-și recupereze jucătorii accidentați, iar Zeljko Kopic va conta sigur pe Dennis Politic  și Petru Neagu pentru meciul de la Galați. Cu toate acestea, există încă incertitudini legate de  disponibilitatea lui Opruț și Boateng pentru partida cu Oțelul. Ceilalți patru jucători cu probleme medicale, Abdallah, Homawoo, Bordușanu și Florescu, vor mai trebui să aștepte revenirea pe teren. Dinamo ocupă locul 3 după nouă etape și se pregătește pentru o deplasare foarte dificilă. "Câinii"  urmează să întâlnească una dintre echipele neînvinse de la începutul sezonului. Oțelul, aflată pe locul 2  în clasament, nu a pierdut niciunul din cele opt meciuri jucate până acum. Alături de U Cluj, gălățenii sunt singura echipă fără înfrângere în această ediție de Superligă. În ultima etapă, echipa lui Zeljko Kopic a câștigat cu 1-0 împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Roș-albii s-au confruntat cu dificultăți, în special din

Post Top Ad






Probleme mari la Dinamo: Doi titulari de bază s-au accidentat! Află totul aici!

 

sursa foto: Hepta



Un mare ghinion pentru Dinamo București. Doi jucători din echipa antrenată de Zeljko Kopic s-au

 accidentat în timp ce se aflau la echipa națională a statului Togo. Este vorba despre Kennedy Boateng

 și Josue Homawoo, care au fost titulari în meciul dintre Togo și Liberia, încheiat la egalitate, 1-1. Din

 cauza accidentărilor suferite, cei doi nu vor putea juca în meciul de astăzi împotriva Guineei

 Ecuatoriale. Partida dintre Togo și Liberia, desfășurată vineri seara, a contat pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni 2025.

„Vom vedea ce spune doctorul echipei despre starea lui Josue și vom lua o decizie împreună cu întregul staff al naționalei”, a declarat Serge Akakpo, fostul fotbalist de la FC Vaslui, în prezent managerul reprezentativei din Togo, pentru sport.ro.

Cei doi jucători de la Dinamo au început meciul cu Liberia ca titulari. Kennedy Boateng a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Josue Homawoo a fost înlocuit în minutul 65, din cauza unei accidentări la cap.

Cum îi descrie Serge Akakpo pe cei doi dinamoviști

Serge Akakpo, manager al naționalei statului Togo, a evoluat în România, pentru FC Vaslui, în sezonul

 2009-2010. Acesta a vorbit despre cei doi fundași de la Dinamo București, care au evoluat în partida cu Liberia.

„Josue Hamawoo este un jucător pe care l-am urmărit, mai ales în sezonul 2021-2022 (n.r. – când

 evolua la Red Star FC), și pe care am încercat să îl aducem la echipa națională. El însă nu a părut

 interesat de proiectul nostru atunci când l-am abordat. Între timp, mulți jucători tineri au apărut pe postul său, printre care Loïc Bessilé, Sadik Fofana, Kevin Boma și Philip Awuku.

Kennedy Boateng este un fundaș central care a debutat la noi în echipa națională în noiembrie 2021. Este un apărător foarte atletic, agresiv și cu o atitudine foarte bună în defensivă. Este foarte bun în duelurile 1 contra 1. Când este încrezător, poate fi un apărător de primă clasă.

În ceea ce privește defectele sale, trebuie să se îmbunătățească din punct de vedere tactic în anumite

 zone. Trebuie să se bazeze mai puțin pe fizicul său (n.r. – Kennedy Boateng are 1,91 metri înălțime) și

 să-și îmbunătățească poziționarea. De asemenea, trebuie să se concentreze asupra propriei munci și să

 nu mai încerce să compenseze fiecare greșeală făcută de coechipieri. Dar asta se datorează bunăvoinței sale.

Kennedy are dublă cetățenie și a avut de ales pentru că tatăl său este ghanez, iar mama sa togoleză. Așa că a ales naționalitatea sportivă togoleză pentru a putea juca cu noi. Odată cu sosirea sa la Dinamo, sper că va reveni la forma sa cea mai bună și va fi mai stabil, astfel încât să poată ajuta din nou echipa națională. Iar agresivitatea lui și temperamentul său se potrivesc foarte bine campionatului din România”, a declarat Serge Akakpo, conform sport.ro.


Comentarii