Ultima Postare

Cascadă de probleme la Dinamo!

  sursa foto: GSP - Cristi Prreda Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 21 de ani de la Dinamo, a părăsit cantonamentul echipei  naționale U21 din cauza unei accidentări suferite în meciul contra Farului, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 în campionatul intern. Cîrjan a fost nevoit să iasă de pe teren în timpul partidei cu Farul Constanța, scor 1-1, din etapa a 12-a a  SuperLigii. Jucătorul a recunoscut că se confruntă cu probleme musculare și spera să fie disponibil atât pentru echipa națională, cât și pentru derby-ul cu FCSB. Federația Română de Fotbal a confirmat că Daniel Pancu nu se va putea baza în această lună pe fostul  fotbalist de la Arsenal și Rapid, Cătălin Cîrjan, care a părăsit cantonamentul echipei U21. ”În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo,  Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele  două meciuri ale

Post Top Ad






Ultima oră: Vești extraordinare din tabăra Dinamo! Ce urmează?

 

sursa foto: Imago Images


Dinamo s-a confruntat cu opt jucători indisponibili în ultimele săptămâni, însă Zeljko Kopic este

 încântat că își recuperează treptat jucătorii esențiali. Boateng este pregătit să revină în lot și ar putea fi

 inclus chiar în primul 11, în timp ce Gnahore va fi, fără îndoială, titular. Se speră, de asemenea, la

 recuperarea lui Homawoo și Bani. Abdallah va fi disponibil abia după pauza competițională din octombrie, cu ocazia Derby-ului de România.

Echipa lui Zeljko Kopic a avut de suferit în ultimele două meciuri din cauza problemelor de lot. Au fost

 opt absenți cu Slobozia (1-0) și șapte cu Oțelul (1-1). Cu toate acestea, Dinamo se află pe locul 3 în clasament după zece etape. Vineri seară, de la ora 21:00, la "Arcul de Triumf", roș-albii vor întâlni pe Botoșani.

Există vești bune în cazul lui Boateng, iar Homawoo și Bani ar putea reveni și ei. Deși alte transferuri întârzie să fie finalizate, chiar dacă Dinamo încă încearcă să aducă un fundaș și un atacant, Kopic va trebui să se bazeze pe lotul actual, care s-a redus considerabil în ultimele săptămâni. Totuși, antrenorul croat a primit câteva vești pozitive.

Conform informațiilor oferite de GSP, după discuțiile cu oficialii dinamoviști, fundașul central Kennedy

 Boateng, în vârstă de 27 de ani, va reintra în lotul „câinilor”, fiind posibil să fie inclus chiar în formula

 de start. Există și speranțe că celălalt stoper, Josue Homawoo, de 26 de ani, va fi apt până vineri, chiar dacă doar pentru a face parte din lot.

Ambii fundași centrali, Boateng și Homawoo, au suferit accidentări în timpul acțiunii naționalei Togo la

 începutul lunii septembrie și au lipsit din ultimele două meciuri ale dinamoviștilor. Aceștia erau titulari incontestabili în apărarea lui Dinamo.

În plus, accidentarea lui Raul Opruț, combinată cu absențele celor doi africani, l-a forțat pe Kopic să improvizeze o linie defensivă inedită în ultimele două etape: Sivis - Patriche - Licsandru - Amzăr.

Raul Opruț și Dennis Politic, care au revenit pe teren în finalul partidei cu Oțelul, sunt acum complet refăcuți și se antrenează normal la Săftica.

Eddy Gnahore a revenit la antrenamente și este pregătit să joace împotriva Botoșaniului. Mijlocașul de

 30 de ani, Eddy Gnahore, nu a făcut deplasarea la Galați pentru partida cu Oțelul (1-1), fiind absent din

 cauza unor probleme personale pe care le-a rezolvat în Franța. Acum, Gnahore este apt și pregătit să revină ca titular în mijlocul terenului, alături de Olsen și Cîrjan.

Antrenorul Zeljko Kopic speră, de asemenea, să-l recupereze la timp pe Ahmed Bani, care a lipsit în

 ultima etapă din cauza unei probleme medicale. Prezența acestuia ar oferi o opțiune suplimentară

 pentru respectarea regulii Under 21. În plus, moldoveanul Petru Neagu, care nu a mai evoluat de șase săptămâni din cauza unei accidentări, este așteptat să revină în lot.

Hakim Abdallah va fi disponibil abia pentru Derby-ul de România. În ceea ce-l privește pe atacantul de

 26 de ani, acesta nu va putea evolua nici în meciul de vineri, nici în partida contra Farului, programată pe 5 octombrie. Cel mai probabil, malgașul va fi pregătit să revină după pauza competițională din octombrie și va putea intra în planurile lui Kopic pentru Derby-ul cu FCSB, programat pe 19 octombrie.


Abdallah a suferit o luxație la umărul drept, accidentare care l-a ținut departe de teren în ultima lună, după cum se arată pe gsp.ro



Comentarii