Ultima Postare

Cascadă de probleme la Dinamo!

  sursa foto: GSP - Cristi Prreda Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 21 de ani de la Dinamo, a părăsit cantonamentul echipei  naționale U21 din cauza unei accidentări suferite în meciul contra Farului, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 în campionatul intern. Cîrjan a fost nevoit să iasă de pe teren în timpul partidei cu Farul Constanța, scor 1-1, din etapa a 12-a a  SuperLigii. Jucătorul a recunoscut că se confruntă cu probleme musculare și spera să fie disponibil atât pentru echipa națională, cât și pentru derby-ul cu FCSB. Federația Română de Fotbal a confirmat că Daniel Pancu nu se va putea baza în această lună pe fostul  fotbalist de la Arsenal și Rapid, Cătălin Cîrjan, care a părăsit cantonamentul echipei U21. ”În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo,  Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele  două meciuri ale

Post Top Ad






Alertă de știri: Dinamo, lovită la portofel! Vezi cât trebuie să plătească plus sanctiunea lui Opruț

 




După evenimentul petrecut pe stadionul Arcul de Triumf, Comisia de Disciplină a FRF a reacționat.

 Dinamo a plătit scump pentru gestul suporterului dinamovist care a aruncat un scaun spre tușier.

Clubul Dinamo a fost sancționat de FRF. Partida dintre Dinamo București și Botoșani s-a încheiat cu un

 scor egal, 2-2. Deși echipa „câinilor roșii” a avut un avantaj de 2-0, formația antrenată de Ciobotariu a reușit să obțină un punct pe final de meci, pe stadionul Arcul de Triumf.

Pe parcursul meciului, a izbucnit un incident nesportiv. Un suporter din galeria Dinamo a încercat să

 lovească unul dintre arbitrii de margine. Acesta a smuls un scaun din tribune și l-a aruncat către oficial, fără a provoca răni.

Gestul neconform a fost penalizat de Comisia de Disciplină a FRF. Liga Profesionistă de Fotbal a fost fermă și a sancționat clubul Dinamo cu o amendă de 10.000 de lei.

„În temeiul art.82.1 și 3.a raportat la art.83.2.d din RD se sancționează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 de lei”, a declarat LPF.

LPF nu s-a oprit aici, aplicând sancțiuni și lui Raul Opruț. În minutul 5 al prelungirilor meciului, Opruț

 a primit al doilea cartonaș galben, urmat de eliminarea sa cu un cartonaș roșu. Conform comunicatului

 oficial de pe site-ul LPF, jucătorul va fi sancționat de Comisia de Disciplină. Astfel, el va lipsi de la

 partida împotriva Farului Constanța și va trebui să achite o amendă sportivă de 740 de lei.

„În temeiul art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei.”, au mai spus cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.

Comentarii