Ultima Postare

Cascadă de probleme la Dinamo!

  sursa foto: GSP - Cristi Prreda Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 21 de ani de la Dinamo, a părăsit cantonamentul echipei  naționale U21 din cauza unei accidentări suferite în meciul contra Farului, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 în campionatul intern. Cîrjan a fost nevoit să iasă de pe teren în timpul partidei cu Farul Constanța, scor 1-1, din etapa a 12-a a  SuperLigii. Jucătorul a recunoscut că se confruntă cu probleme musculare și spera să fie disponibil atât pentru echipa națională, cât și pentru derby-ul cu FCSB. Federația Română de Fotbal a confirmat că Daniel Pancu nu se va putea baza în această lună pe fostul  fotbalist de la Arsenal și Rapid, Cătălin Cîrjan, care a părăsit cantonamentul echipei U21. ”În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo,  Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele  două meciuri ale

Post Top Ad






Știre crucială: Dinamo la un pas de jackpot! Iată cât ar putea încasa clubul!

 

sursa foto: GSP.ro


Dinamo București are șansa de a obține o sumă considerabilă din transferul lui Ionuț Amzăr. Totodată,

 „câinii” au inclus în contract o clauză care le va garanta 20% dintr-o eventuală revânzare a jucătorului.

 Clubul din Ștefan cel Mare caută să depășească dificultățile financiare cu care se confruntă de ani de

 zile, încercând să iasă din insolvență, inclusiv prin valorificarea unor fotbaliști cu evoluții bune, iar

 unul dintre aceștia este internaționalul de tineret Ionuț Amzăr. Fundașul stânga și-a pierdut răbdarea

 față de rolul său secund în echipă, fiind a doua alegere după Raul Opruț, și a solicitat conducerii

 permisiunea de a pleca. Drept urmare, administratorul special al „câinilor roșii”, Andrei Nicolescu, a

 fost de acord cu împrumutul lui Amzăr la un club din Emiratele Arabe Unite, care va plăti 220.000 de dolari pentru împrumut și 870.000 de dolari în cazul unui transfer definitiv, în vara viitoare.

Dinamo București a dat un adevărat tun financiar prin transferul lui Amzăr! Nicolescu a inclus o clauză în contract care asigură clubului un procent dintr-o viitoare revânzare. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a anunțat că a aprobat oferta de împrumut de la Al-Nasr Dubai, echipă din Emiratele Arabe Unite, pentru suma de 220.000 de dolari.

Potrivit Fanatik, fundașul stânga va câștiga un salariu lunar de 10.000 de euro la formația care se află pe locul 8 în campionatul din Emirate.

„Deciziile pe care le-am luat cu Amzăr au fost pentru binele clubului. El își dorea să plece. A plecat pe

 un împrumut de 220.000 de dolari, cu o opțiune de cumpărare în valoare de 870.000 de dolari și 20% dintr-un următor dacă se activează clauza.”, a declarat Nicolescu, potrivit aceleiași surse.

„Am mai fost o ofertă din Golf, de la Al-Wehda, și din Portugalia, de la Moreirense, pe care le-am

 refuzat. Știam de ceva timp că el își dorește provocarea asta și chiar am refuzat o ofertă pentru el în luna august”, a mai declarat Nicolescu, potrivit aceleiași surse.

Cum poate transferul lui Amzăr în Emiratele Arabe Unite să aducă un impuls financiar pentru Dinamo

În ultimii trei ani, Dinamo a obținut doar 1,12 milioane de euro din transferuri. Clubul are șansa să iasă din insolvență până la finalul acestui sezon, cu condiția să nu fie inițiate noi litigii.

Dacă echipa din Emirate va fi satisfăcută de performanțele lui Costin Amzăr, Dinamo ar putea primi încă 870.000 de dolari pentru transferul definitiv al jucătorului, precum și un procent de 20% dintr-o revânzare ulterioară. Acest scenariu ar putea îmbunătăți semnificativ situația financiară a clubului și ar crește șansele ca Dinamo să redevină un competitor serios în lupta pentru cupele europene.

Comentarii