Ultima Postare

Cascadă de probleme la Dinamo!

  sursa foto: GSP - Cristi Prreda Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 21 de ani de la Dinamo, a părăsit cantonamentul echipei  naționale U21 din cauza unei accidentări suferite în meciul contra Farului, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 în campionatul intern. Cîrjan a fost nevoit să iasă de pe teren în timpul partidei cu Farul Constanța, scor 1-1, din etapa a 12-a a  SuperLigii. Jucătorul a recunoscut că se confruntă cu probleme musculare și spera să fie disponibil atât pentru echipa națională, cât și pentru derby-ul cu FCSB. Federația Română de Fotbal a confirmat că Daniel Pancu nu se va putea baza în această lună pe fostul  fotbalist de la Arsenal și Rapid, Cătălin Cîrjan, care a părăsit cantonamentul echipei U21. ”În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo,  Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele  două meciuri ale

Post Top Ad






Știrea zilei: Dinamo, la un pas de o schimbare majoră! Investitori noi în discuții? Vezi declarația oficială!

 



Dinamo devine tot mai interesantă pentru investitori. Detalii esențiale despre viitorul echipei. Andrei Nicolescu face o dezvăluire de impact.

Andrei Nicolescu a dezvăluit că în acest moment există mai mulți potențiali investitori interesați de

 Dinamo: „Discutăm în acest moment pentru aducerea de noi parteneri în cadrul acționariatului din

 Red&White, dar aceste lucruri durează pentru că în mod normal într-o lume care tinde spre cât mai

 mult reglementare, acest tip de tranzacție se face după analize, due diligence, după mai multe lucruri care trebuie analizate.

Noi suntem în diverse stadii, în anumite discuții cu anumiți potențiali parteneri. Când o să apară ceva

 concret vom anunța. Avem discuții cu parteneri din România, precum și cu parteneri de afară”.

Andrei Nicolescu a explicat că refacerea clubului după o perioadă dificilă este o provocare majoră, comparând-o cu o renaștere din cenușă.

 „La Dinamo se tot dărămă de 5-6 ani. Noi nu putem să construim într-un an ce s-a distrus în ultimii 7

 ani. Lucrurile vor începe să arate mai bine, dar din păcate asta nu se poate întâmpla peste noapte.

Repet, la Dinamo s-a dărămat constant. S-a devalizat clubul, s-au luat decizii care a dus Dinamo din ce în ce mai jos. Noi ne-am dori să putem avea o baghetă magică, dar nu există”.

Andrei Nicolescu consideră că Dinamo are oportunități solide de a termina sezonul regulat în primele 6 poziții.

„Eu cred că ne luptăm pentru play-off. Aceste prime 11 etape ne-au dat măsura posibilităților noastre și am rămas pe aceeași traiectorie.

Repet, ne luptăm pentru play-off. O să fie însă dificil pentru că sunt multe echipe care se bat pentru acest obiectiv. E clar că avem totuși șansele noastre. Astea sunt concluziile pe care le-am tras după acest început de campionat”, a mai declarat administratorul special al lui Dinamo,  pentru FANATIK.

Comentarii