Ultima Postare

Cascadă de probleme la Dinamo!

  sursa foto: GSP - Cristi Prreda Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 21 de ani de la Dinamo, a părăsit cantonamentul echipei  naționale U21 din cauza unei accidentări suferite în meciul contra Farului, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 în campionatul intern. Cîrjan a fost nevoit să iasă de pe teren în timpul partidei cu Farul Constanța, scor 1-1, din etapa a 12-a a  SuperLigii. Jucătorul a recunoscut că se confruntă cu probleme musculare și spera să fie disponibil atât pentru echipa națională, cât și pentru derby-ul cu FCSB. Federația Română de Fotbal a confirmat că Daniel Pancu nu se va putea baza în această lună pe fostul  fotbalist de la Arsenal și Rapid, Cătălin Cîrjan, care a părăsit cantonamentul echipei U21. ”În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo,  Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele  două meciuri ale

Post Top Ad






Un fotbalist dinamovist are un singur scop: victoria! Care fotbalist e gata de luptă

 

sursa foto: GSP.ro


Dennis Politic (24 de ani), unul dintre jucătorii de bază ai echipei Dinamo, a lipsit "câinilor roșii" în 4

 meciuri consecutive din cauza unor probleme musculare. Fotbalistul a revenit treptat pe teren, fiind introdus de Zeljko Kopic în ultimele minute ale meciului cu Oțelul Galați.

În runda următoare, împotriva formației FC Botoșani, scor final 2-2, Politic a jucat o repriză întreagă, după ce l-a înlocuit pe Astrit Selmani la pauză.

Miercuri, 2 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă înainte de duelul Farul - Dinamo, Politic a

 declarat că este pregătit fizic și speră să evolueze pe tot parcursul meciului de la malul mării împotriva echipei conduse de Gică Hagi.

”Noi (n.r. Dinamo) tratăm cu respect fiecare adversar. Mergem totodată la Constanța cu motivația de a

 câștiga cele trei puncte. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sper să fiu în formă vineri (n.r. la meciul cu Farul).

Suntem motivați să nu mai trecem prin ce am trecut sezonul trecut, iar secretul nostru este unitatea grupului.

Din păcate am pierdut două puncte în ultimul meci (n.r. cu FC Botoșani), însă ne concentrăm acum pe

 duelul cu Farul”, a declarat Dennis Politic, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit  digisport.ro

În cele 7 meciuri jucate de Dinamo în acest sezon, Politic a înscris de 4 ori. Conform Transfermarkt, valoarea de piață a lui Dennis Politic este estimată la 750.000 de euro.

Comentarii